New Holland E135 -kaivurin pumppu

New Holland E135 -kaivurin pumppu

Huoltohinnan vertaaminen ei ole yksiselitteistä. Vaihtelua on huollon laajudesta käytettäviin osiin ja testauksen laajuuteen.

Pajallemme tullut New Holland E135 -kaivurin pumppu paljastaa tyypillisen tarinan halvan huollon takana: Handokia ja silikonia. Tarvike ”korjaussarjalla” suoritettu huolto on ollut toiminnaltaan lyhytikäinen eikä käyttäjälle edes lopulta halpa. Huolto aikaa säästyy, kun o-renkaiden vaihtamisen sijaan lisätään silikonia vanhojen kaveriksi. Meidän pajalla tarvikeosat lentävät arvottomina metallinkeräykseen ja toisaalla niitä myydään urakoitsijalle voitolla… ?

Varaosaparatiisissa pumppu saa perusteellisen huollon ja laadukkaat osat, sekä asianmukaisen koeajon ennen asiakkaalle luovutusta. Kunnolla tehty huolto säästää urakoitsijalle rahaa vähentyneinä asennuskustannuksina, alentuneina polttoainekustannuksina ja kaivurin kasvaneena tuottavuutena.

Ammattimainen työ maksaa. Mutta se saakin maksaa, sillä se maksaa itsensä takaisin.

Huollontilaajan muistilista

1) Halpa ostaa on kallis käyttää.

2) Varo huoltoja, jotka suoritetaan päivässä. Ammattimaiseen huoltoon kuluu aikaa, koska pumppu käydään perusteellisesti läpi ja testataan asianmukaisesti.

3) Jos toimittajalla ei ole testipenkkiä, eivät he itsekään tiedä kuinka hyvin heidän huoltamansa komponentti toimii. Tällöin urakoitsijan on vaikeaa tai mahdotonta saada apua takuuasioissa ja huoltoyrityksen helppo luvata pitkiä takuuaikoja.

4) Jos haluat säästää kaivurin kuluissa, osta huolella tehty vaihto-osa tai huolto johon kuuluu ammattimainen koeajo.

Edellinen artikkeli
Cat 345C pumppu